Ny beboer?

VIL DU BO PÅ LAND.SKAB SAMMEN MED OS?

Gårdkollektivet land.skab søger 2 personer til at flytte ind 1/5 2021. Vi holder rundvisninger i weekenden 13.-14. februar og samtaler 22. og 23. februar.

OM LAND.SKAB

land.skab er et gårdkollektiv beliggende på en lille bakke på Syddjurs mellem Rostved og Bjødstrup i cykelafstand til Rønde, Kalø vig og Mols Bjerge. Vi har et hus med god plads og en lade med blandt andet værksted og atelier, samt to tønder land med køkkenhave, biodiversitetseldorado, dyr, sauna, drivhus, vildnis, bålsteder og masser af kroge og terrasser til livsnydning.

Vi bor 7 mennesker i huset, når vi er fuldtallige (26-39 år, 2 mænd og 3 kvinder for nuværende – så vi søger alle køn denne gang). Sammen med os bor 4 geder, 9 høns, 4 ænder og 3 udekatte. Vi spiser aftensmad sammen hver dag (kokken bestemmer egenrådigt menuen), og vi passer huset og grunden sammen.

Her er gode muligheder for at skabe og lære nyt inden for alt fra køkkenhave til pudsning af vægge. At eje en lille gård på landet giver både frihed og ansvar, men hvis du er frisk på at få jord under neglene og savsmuld i håret, er det lige et sted for dig. Vi tager alle ansvar for dagligdagens gøremål på gården, og vi kan godt lide at bygge og hygge, men vi har også alle sammen en helt normal hverdag uden for huset med arbejde/uddannelse.

Fællesarealerne i huset inkluderer et stort, lyst køkken/alrum, en pejsestue, en hems, to badeværelser, vaskerum, loftsrum til opbevaring og et kontor/musikværelse.

DET PRAKTISKE

Huslejen er 4350kr./måned og inkluderer al det mad, du kan spise, el, vand, varme, internet, dyrefoder, rengøringsartikler, tandpasta, shampoo, vedligehold af gården med mere.

Ved indflytning betaler du et indskud på 18.333kr.

KONTAKT

Lyder det som noget for dig? Så send en mail med lidt om dig selv og dit telefonnummer til land.skab.beboere@gmail.com inden 10. februar, så finder vi tid til en rundvisning. Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til Dina på 23711732.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venlig hilsen Bjørn, Christian, Dina, Ditte og Sigrid