Ny beboer?

VIL DU BO PÅ LAND.SKAB SAMMEN MED OS?

Gårdkollektivet land.skab søger 1 menneske til at flytte ind 1. december 2020 eller 1. januar 2021. Vi forventer at afholde samtaler i midten af oktober.

OM LAND.SKAB

land.skab er et gårdkollektiv beliggende på en lille bakke på Syddjurs mellem Rostved og Bjødstrup i cykelafstand til Rønde, Kalø vig og Mols Bjerge. Vi har et hus med god plads og en lade med blandt andet værksted og atelier, samt to tønder land med køkkenhave, permahaver, dyr, sauna, et domedrivhus, vildnis og masser af kroge og terrasser til livsnydning. Du vil komme til at bo sammen med 6 mennesker i alderen 25–42 år (3 mænd og 3 kvinder, ingen par), 4 geder, 13 høns, 4 ænder og 3 udekatte. Vi spiser aftensmad sammen hver dag (kokken bestemmer egenrådigt menuen), og vi passer huset og grunden sammen.

Her er gode muligheder for at skabe og lære nyt inden for alt fra permakultur til pudsning af vægge. At eje en lille gård på landet giver både frihed og ansvar, men hvis du er frisk på at få jord under neglene og halm i håret, er det lige et sted for dig. Vi tager alle ansvar for dagligdagens gøremål på gården, og vi kan godt lide at bygge og hygge, men vi har også alle sammen en helt normal hverdag uden for huset med arbejde/uddannelse.

Fællesarealerne i huset inkluderer et stort, lyst køkken/alrum, en pejsestue, en hems, to badeværelser og et kontor/musikværelse.

DET PRAKTISKE

Huslejen er 3250kr./måned og inkluderer el, vand, varme, internet, dyrefoder, rengøringsartikler, tandpasta, shampoo, vedligehold af gården med mere.

Derudover har vi fælles madbudget, hvortil vi betaler 1100kr./måned hver.

 Ved indflytning betaler du et indskud på 18333kr.

Interesseret? Så send en mail med lidt om dig selv og dit telefonnummer til land.skab.beboere@gmail.com, så ringer vi til dig og finder en tid til rundvisning snarest.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venlig hilsen Sigrid, Steffen, Rikke, Christian, Bjørn & Dina