Ny beboer?

Vi søger ny beboer per 1. februar 2020 – i eget værelse eller i din egen beboelsesvogn

Da Anna efter fire år på land.skab har valgt at forfølge drømmen om at blive fuldtids landkvinde, søger vi en ny medejer at dele vores hverdag med, når foråret atter begynder at pible op af jorden 🙂

Vi er et gårdkollektiv beliggende på en lille bakke på Djursland i cykelafstand til Rønde, Kalø vig og Mols Bjerge. Vi har et hus med god plads og to tønder land med køkkenhave, dyr og vildnis, så der er altid noget at give sig til. For tiden gør vi haven vinterklar, bygger tørreskur og sylter lækre sager i lange baner – men vi kan også rigtig godt lide at tage en slapper i solen på en af vores mange terrasser eller indendørs foran brændeovnen. Vi bor 6 mennesker i alderen 30-35 år (3 mænd, 3 kvinder, ingen par og ingen børn), 4 geder, 4 ænder, 10 høns og 3 udekatte.

Vi spiser aftensmad sammen hver dag (kokken bestemmer egenrådigt menuen), og vi passer huset og grunden sammen. Her er gode muligheder for at skabe og lære nyt – inden for alt fra permakultur til pudsning af vægge. At eje en lille gård på landet giver både ansvar og arbejde, men hvis du er frisk på at få jord under neglene og halm i håret, er det lige et sted for dig. Du behøver dog ikke bruge al din tid på land.skab (selvom det er stærkt vanedannende!), alle i huset har en helt normal hverdag med arbejde/uddannelse.

Huslejen er på 4650kr. per måned for værelset og 4350kr. per måned for en beboelsesvogn, og det er inklusiv alt, hvad du har brug for. Fyraftensøl er dog ikke inkluderet, men kan skaffes til billige penge i laden 🙂 Du skal også betale et indskud på 18333kr. Du får også fri adgang til to stuer, to badeværelser, et kontor, et køkken og et viktualierum fyldt med lutter gode sager.

Send en mail med lidt om dig selv og dit telefonnummer til land.skab.beboere@gmail.com, så ringer vi til dig og finder en tid til rundvisning snarest. Samtaler holdes i starten af december.

Vi ses!