Ny beboer?

Vi søger ny mand per 1. august 2019

Da Lasse efter 2,5 år på land.skab søger mod fast arbejde (tillykke!), søger vi en ny medejer at dele vores hverdag med til sommer.

Vi er et gårdkollektiv beliggende på en lille bakke på Djursland i cykelafstand til Rønde, Kalø vig og Mols Bjerge. Vi har et hus med god plads og to tønder land med køkkenhave, dyr og vildnis, så der er altid noget at give sig til. For tiden beskærer vi frugttræer, kløver brænde, anlægger blomstereng, sætter hønsehus i stand og graver køkkenhave – men vi kan også rigtig godt lide at tage en slapper i solen på en af vores mange terrasser. Vi bor 7 mennesker (3 mænd, 4 kvinder, ingen par og ingen børn), 8 geder, 6 ænder og 3 udekatte, og når du flytter ind, har vi også anskaffet os en hønseflok.

Vi spiser aftensmad sammen hver dag (kokken bestemmer egenrådigt menuen), og vi passer huset og grunden sammen. Her er gode muligheder for at skabe og lære nyt – inden for alt fra permakultur til pudsning af vægge. At eje en lille gård på landet giver både ansvar og arbejde, men hvis du er frisk på at få jord under neglene og halm i håret, er det lige et sted for dig. Du behøver dog ikke bruge al din tid på land.skab (selvom det er stærkt vanedannende!), de fleste i huset har en helt normal hverdag med arbejde/uddannelse.

Huslejen er på 4350kr. per måned, og det er inklusiv alt, hvad du har brug for. Fyraftensøl er dog ikke inkluderet, men kan skaffes til billige penge i ladenJ Du skal også betale et indskud på 18333kr. Det ledige værelse er på cirka 15kvm, og du får også fri adgang til to stuer, to badeværelser, et kontor, et køkken og et viktualierum fyldt med lutter gode sager.

Send en mail med lidt om dig selv og dit telefonnummer til land.skab.beboere@gmail.com, så ringer vi til dig og finder en tid til rundvisning snarest. Samtaler holdes senest i slutningen af maj.

Vi ses!